دسر پرتقال مغزدار
اول دو تا ظرف یکی بزرگ یکی کوچیکتر از اون بعد توی ظرف بزرگ و پشت ظرف کوچریک رو چرب میکنیم بعد ژله پرتقال رو درست کرده پرتقال ها رو حلقه حلقه کرده میچینیم توی ظرف بزرگ و ظرف کوچیک رو میزارم روش و ژله پرتقال رو میریزم روش میزاریم و توی ظرف کوچیک تکه های یخ میریزیم تا هم زود بگیره هم شناور نشه و بعد میزاریم یخچال تا ببنده ...بعد خامه صبحانه 200 گرم.پنیر ماسکارپونه 200 گرم .پودر قند 200 گرم رو انقد با همزن برقی میزنیم تا فرم بگیره بعد توش گردو خرد شده و بیسکوییت پتی بور خرد شده میریزیم .بعد اینکه ژله مون گرفت یخها رو میریزیم دور توش آب گرم میریزی تا ظرف کوچیک از بزرگ جدا بشه و توش خالی بشه .و موادی که درست کرده بودیم رو داخلش میزاریم تا 12 ساعت میزاریم یخچال تا خودشو بگیره بعد 12 ساعت باز ژله پرتقال و حلقه های پرتقال میزاریم روش میزاریم یخچال تا خودشو بگیره بعد برمیگردونیم