دسر موزی با رایحه گلاب
مواد لازم:
بیسکوئیت پتی بور 1 بسته
شیر 1 لیتر
خامه صبحانه 1 عدد
کرم کارامل 1 بسته
موز 1 عدد
شکر 1 قاشق غذاخوری
گلاب 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا شیر و کرم کارامل و خامه و بیسکوئیت خرد شده را مخلوط میکنیم و روی گاز با شعله ملایم میگذاریم. وقتی شروع به جوشیدن کرد گاز را خاموش کرده و میگذاریم مواد خنک شود.سپس مواد را داخل مخلوط کن ریخته و موز خرد شده و شکر و گلاب را به آن اضافه میکنیم و مخلوط کن را روشن کرده تا مواد صاف و یکدست شود.سپس داخل ظرف سرومون میریزیم و ۳ ساعت داخل یخچال میگذاریم و سپس به دلخواه تزئین میکنیم.