دسر شير كاكائو
🍧 مواد لازم:
شیر 2 لیوان
خامه 100 گرم
پودر کاکائو 2 ق غ
شکر نصف لیوان
پودر ژلاتین 3 ق غ
🍧 طرز تهیه:
ابتدا شیر کاکائو را آماده کنید؛ یعنی 2 لیوان شیر را با 2 ق غ پودر کاکائو مخلوط کنید و بزارید تا گرم بشه و کاکائو حل بشه. وقتی گرم شد شکر را اضافه کنید تا حل بشه. لازم نیست شیر بجوشه. کمی که خنک شد، ژلاتین بن ماری شده رو بهش اضافه کنید و در آخر خامه رو بهش اضافه کنید. سپس مواد را داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل میکنیم تا ببندد.
🍧 نکات:
3 ق غ پودر ژلاتین را در ظرفی ریخته و مقداری کم، آب به آن اضافه میکنیم و ظرف حاوی ژلاتین را روی کتری، بخار آب قرار میدهیم.
به این روش تبخیر غیر مستقیم یا بن ماری گفته میشود.