خانه
706K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۳:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دسر هویج

    من هفت هشت تا هويج رو رنده ميكنم بعد در دو قاشق روغن زيتون سرخ ميكنم، حجمش كه كم شد شكر و هل و مقدارى گلاب ميريزم يه ده دقيقه هم با شكر بهمش ميزنم. اخر سر هم يه ليوان شير با بادام خرد شده ميريزم توش و ميذارم كاملن جذب بشه. 

    سالم تَر از مربا است به نظرم...🌺 

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان