خانه
712K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    آموزش یک:

    ترافل خرما

    مواد لازم :

     خرما  200 گرم

     گردو  30 گرم

     بیسکوئیت پتی بور  30 گرم یا 5 تا بیسکوئیت

     پودر نارگیل  به مقدار لازم

     گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی برای تزئین

    طرز تهیه :

    ابتدا خرماها رو برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید .

    بعد اونها رو آبکش کنید.

    و به این ترتیب به راحتی پوستشون رو جدا کنید.

    هسته خرما رو هم در بیارید.

    گردو و بیسکوئیت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.

    بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.

    نکته : من برای پوست کندن خرما خیلی حساسیت به خرج ندادم .یه تیکه هایی از پوستشون روشون باقی موند .این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه فقط بعد از اسیاب کردن تیکه های کوچیک پوست خرما داخلش دیده میشه که البته بعدا با پودر نارگیل پوشونده میشه.

    خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم...

    و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم.

    نکته : اگه تمایل داشتین میتونید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید .

    دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید.

    و داخل پودر نارگیل بغلتونید.

    نکته : شما میتونید از پودر پسته هم استفاده کنید.اما این ترکیب خیلی خوشمزه میشه.

    و یا اینکه موادتون رو شبیه خرما فرم بدین...

    و اونها رو داخل کپسول  بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید.

    با این مقدار مواد حدود 22 تا ترافل به دست میاد.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان