دسر کیک پتی بور
شیر سه لیوان..
نشاسته دو قاشق غ
آرد سفید دو قاشق غ
شکر سه چهارم لیوان
پودر کاکاءو سه قاشق غ
وانیل یک دوم ق چ
گلاب نصف فنجان چای
تخم مرغ یک عدد...
بیسکوییت پتی بور چهار بسته..دو بسته سفید ..دو بسته قهوه ای
بجز گلاب و بیسکوییت همه مواد داخل مخلوط کن زده شود و بعد روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا مثل فرنی شود..مواد نه شل و نه سفت باشد.
و در اخر گلاب رو اضافه کنید
داخل ظرف مستطیلی پیرکس (مرغ خوری)کیسه فریزر باز شده را پهن کنید..مقداری از مواد داغ حدود یک سانت ریخته شود بعد یک لایه بیسکوییت سفید.بزارید و بعد دوباره حدود یک سانت مواد داغ بریزید و دوباره یک لایه بیسکوییت قهوه ای..تا تمام بیسکوییتها تمام شود لایه اخر حتما باید روش مواد (پودینگ)باشد..بعد روی بیسکوییتها را با اضافه کیسه فریزر بپوشانید و حدود یک شب (من دوازده ساعت گذاشتم)داخل یخچال بزارید..بعد روش شکلات تخته ای سفید یا قهوه ای رنده کنید و مربعی برش بزنید....(نکات"""موادتون حتما باید داغ باشد..بیسکوییتها به هم بچسبم .و هر لایه بیسکوییت را که گذاشتید حتما فشار دهید تا خوب به هم بگه بچسبن...هر چی بیشتر تو یخچال بمونه خوشمزه تره.