خاگینه رولی.
خاگینه رولی
2 عدد تخم مرغ رو ی پنس وانیل با چنگال هم زدم 2 ق اشق ماست رو با 1/4 پکینگ پودر و 4 ق غ ارد مخلوط کردم باید علظت مایه مثه فرنی بشه
ماهتابه رو روعن میریزیم و سرخ میکنیم
وقتی که حباب های رو سطح کار دید به این معنی هست که لایه زیری اماده ست
بر میگردونیم و لایه دیگر رو سرخ میکنیم در ماهتابه رو میزاریم
تا خاگینه نرم بشه و هنگام رول کردن نشکنه...واسه مابین رولامدن گردو اسیاب شده و گل محمدی و دارچین میریزم و رول میکنیم و با چاقوی تیز برش میدیم
وروش رو با دوشاب خرما یا انگور یا شهد که همه دستورش رو داریم میریزیم