دسرشکلاتی دنت
مواد لازم:
شکلات تخته. ۳۰۰ گرم
پودر شکر. دو قاشق غذاخوری
مغز گردو. ۱۰۰ گرم
کره. ۵۰ گرم (معادل دو قاشق غذاخوری)
بیسکوییت خرد شده. پنج قاشق غذاخوری
کاکائو. دو قاشق غذاخوری
قهوه. یک قاشق غذاخوری
شیرخشک. یک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ. یک عدد
مواد رویه شکلات :
مواد لازم:
کاکائو. یک قاشق
کره. ۵۰ گرم
پودر شکر. چهار قاشق غذاخوری
آب جوش. پنج قاشق سوپ خوری
ژلاتین. یک ورق
زرده تخم مرغ. یک عدد
طرز تهیه :
شکلات تخته را به روش بن ماری روی بخار، حرارت می دهیم تا کاملا نرم شده و به شکل مایع درآید.کره را به پودر قند اضافه کرده و با همزن کاملا مخلوط می کنیم. پس از آن زرده تخم مرغ را به این ترکیب اضافه می کنیم.حالا به ترتیب پودر کاکائو، پودر قهوه و شیرخشک را هم اضافه کنید. نوبت به شکلات تخته ای آب شده است؛ باید آن را هم به این مواد اضافه کنیم.
*. سپس بیسکوییت و گردو را هم اضافه کنید. توجه داشته باشید که برای این دسر بهتر است از بیسکوییت ساده (مانند ساقه طلایی) استفاده کنید. باید این بیسکوییت را کاملا خرد کرده و بعد به این مواد اضافه کنید.این مواد را کاملا با هم ترکیب می کنیم تا مایع یکنواخت و غلیظی به دست بیاید. حالا این مواد را در یک ظرف مناسب می ریزیم و کاملا روی آن را صاف می کنیم.
طرز تهیه مواد رویۀ شکلات :
*. کره آب کرده و تخم مرغ را مخلوط می کنیم. ژلاتین را در آب جوش می خوابانیم. بعد از اینکه نرم شد، آب اضافی آن را جدا می کنیم و پودر قند یا پودر شکر را به آن اضافه می کنیم.توجه داشته باشید که پودر قند یا پودر شکر باید کاملا با ورق ژلاتین ترکیب شود. تا پس از اضافه کردن ترکیب تخم مرغ و کره به آن، کاملا شفاف شده و ظاهر زیبایی به دسر شما بدهد.
*. حالا به سراغ ترکیب آماده شده دسر می رویم. کافی است این مواد را پس از سرد شدن، به آن اضافه کنید. روی آن را کاملا صاف کنید. می توانید برای تزئین این دسر بی نظیر از خلال پسته یا پودر گردو و … با توجه به ذائقه تان استفاده کنید.روی ظرف را با سلفون بپوشانید. سپس این ترکیب را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید و سپس با یک نوشیدنی داغ میل کنید