دسر ژله قلبهای ژله ای توت فرنگی
مواد لازم برای پایه:
بیسکویت دایجستیو(همان ساقه طلایی) ۳۰۰ گرم
کره ذوب شده ۱۵۰ گرم
مواد لازم برای لایه ی پنیری
پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم (۲ تا ۳ ساعت از یخچال بیرون باشد تا دمای محیط برسد و نرم باشد)
پودر ژلاتین ۱و ½ قاشق غذا خوری
آب جوش ۱و ¼ پیمانه
شکر ۲/۳ پیمانه
وانیل ½ قاشق چایخوری
توت فرنگی ۱۰ الی ۱۲ عدد
مواد لازم برای لایه ژله ای :
پودر ژله توت فرنگی ۱۶۰ گرم
آب جوش ۱و ½ پیمانه
آب سرد ۱و ½ پیمانه
طرز تهیه قلب های ژله ای توت فرنگی
۱۵۰ گرم کره را در ظرفی که می توانید داخل فر قرار دهید ،بگذارید. به مدت ۳۰ثانیه ،داخل ماکروفر قرار دهید تا ذوب شود .برس را در کره ذوب شده بزنید و یک ظرف پیرکس (مستطیل بزرگ) را با آن چرب کنید.
ظرف ما ۳۲*۲۵*۵ است ،می توانید داخل آن را کاغذ بگذارید تا در آخر ،خارج کردن از قالب راحت باشد
حالا بیسکویت های دیجستیو یا همان ساقه طلایی را ،حدود ۳۰۰ گرم بردارید و در غذا ساز بریزید مخلوط کنید تا پودر شود ،آنها را در ظرفی ریخته و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید.خوب هم بزنید تا ترکیب شوند .
سپس مواد را ته ظرفتان که از قبل کاغذ گذاشته بودید،بریزید.و مواد را کف ظرف یکدست بخوابانید.
خوب سطح آنها را فشار دهید تا کا ملا سفت و محکم شوند.ظرف را داخل یخچال قرار دهید .۱و ½ قاشق غذا خوری ژلاتین را در کاسه ای بریزید.۱و ¼ آب جوش را هم اضافه کنید .هم بزنید تا ژلاتینن حل شود .آن را کنار بگذارید تا خنک شود.۵۰۰ گرم پنیر خامه ای را در کاسه ای بزرگ بگئارید.۳/۲ پیمانه شکر را اضافه کنید .پنیر و شکر را با همزن برقی ،هم بزنید(پنیر حتما باید نرم شده باشد وگر نه قابل هم زدن نیست) .۲/۱ قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید.ژلاتین خنک شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.ظرف اصلی را از یخچال درآورید و روی مواد را چنگال بزنید .مانند تصویر.پنیر خامه ای را روی بیسکویت ها بریزید.بگذارید ۱۰دقیقه در دمای محیط بماند.در این فاصله ،توت فرنگی ها را برش بزنید..ابتدا از وسط به دو نیم تقسیم کنید و سپس قسمت بالا را به شکل قلب درآورید.سپس توت فرنگی ها را تا نیمه در لایه پنیری فرو کنید. بین توت فرنگی ها ۲.۵ الی ۳.۵ سانت فاصله باشد .روی ظرف را سلفن بکشید و در یخچال بگذارید.به مدت ۴ ساعت در یخچال بماند. این لایه کمی نرم است ،نگران نباشید.از پودر ژلاتین، لایه ژله ای را درست کنید.(مانند دستور ژله)سپس بگذارید خنک شود ،وقتی خنک شد آن را روی لایه پنیری به آرامی بریزید.و دوباره روی آن را سلفن بکشید و در یخچال بگذارید.۴ساعت در یخچال بماند.سپس با چاقوی تیز ژله ها را ببرید.یک لیوان آب جوش کنار دستتان باشد. برای هر برش ،چاقو را در آب بزنید و خارج کنید.اگر ظرف را کاغذ گذاشته باشید،به راحتی می توانید آنها را از ظرف خارج کنید.در غیر این صورت کف ظرف را روی سطح گرم قرار دهید و بعد ژله ها را خارج کنید.نوش جان!