حلواى شير
يكى ديگر از دسرهاى خوش طعم اصيل ايرانى حلواى شير است كه ميتواند زينت بخش سفره هاى كدبانوى ايرانى به ويژه در مناسبتهاى خاص مانند رمضان باشد .
مواد لازم :
آرد سفيد ١٥٠گرم يا يك پيمانه
روغن مايع نصف پيمانه
شير خشك ١ ق م
گلاب ١/٤ پيمانه
شير ٣ پيمانه
شكر ٢ پيمانه
@ashpazima
طرز تهيه :
در ظرفى شير و شكر و شير خشك را با هم مخلوط كنيد و روى حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر كاملا حل شود سپس گلاب را اضافه كرده و چند جوش بدهيد ولى زياد نجوشد چون عطر گلاب از بين ميرود، مايه را كنار گذاشته و آرد را در تابه مناسبى با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوى خامى آرد گرفته شود و در عين حال آرد تغيير رنگ ندهد، آرد را الك كنيد و دوباره در تابه بريزيد و روغن مايع را به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد .
مايه شير و شكر را گرم به مايه آرد و روغن اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد و حلوا را روى حرارت متوسط قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا كاملا جا بيفتد . براى اينكه از آماده شدن حلوا مطمئن شويد با چنگال روى آن خط بياندازيد وقتى خطوط محو نشد حلواى شما آماده است .
ميتوانيد مايه حلوا را به دلخواه تزئين كنيد و يا مانند عكس حلوا را درقيف ريخته و با ماسوره گلهاى رز زيبا بزنيد .
نوش جان