شکلات مغزدار
مواد لازم :
كره : 200 گرم
پودر كاكائو : 2 /1 پیمانه
تخممرغ درشت : 1 عدد
شكر : 150 گرم
پسته : 1 پیمانه
گردوی خردشده : 1 پیمانه
بیسكویت ساده : 200 گرم
پودر پسته یا ترافل رنگی برای تزیین : به مقدار لازم
كره را در ظرفی مثل شیرجوش ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شود. كاكائو را هم اضافه كرده و با كره آبشده خوب مخلوط كنید.
تخممرغ را در كاسهای مناسب شكسته، شكر را به آن اضافه كرده و با همزن برقی خوب هم بزنید و مخلوط كنید؛ تا جایی كه شكر حل شده و تخممرغ پف كند.
تخممرغ و شكر را به مخلوط كره و كاكائو اضافه كرده و خوب هم بزنید. حالا مخلوط را از روی حرارت بردارید.
بیسكویت را خرد كرده و همراه با پسته و گردوی خردشده به مواد دیگر اضافه كنید. مواد را خوب مخلوط كنید تا یكدست شود.
جعبهای مثل جعبه باقلوا آماده كرده و در آن كیسه فریزری پهن كنید طوری كه كف و دیواره ظرف با آن پوشانده شود. مواد شكلات را در ظرف روی نایلون ریخته و پهن كنید تا به صورت یكدست در همه سطح ظرف قرار گیرد.
روی شكلات را با پشت قاشق خوب صاف كنید، سپس روی آن را با پودر پسته یا ترافل رنگی تزیین كنید. بعد روی ظرف را پوشانده و آن را در فریزر بگذارید. بعد از سفت شدن شكلات آن را برش زده و در ظرف مورد نظر بچینید.
نکته :
وقتی کره را روی حرارت میگذارید باید حواستان باشد که نسوزد، حرارت ملایم کره را آب میکند.
کاکائو را هم که اضافه میکنید زمانی که با کره مخلوط شد، سریع از روی حرارت بردارید که نسوزد.