حتما لازم نیست دنبال دستورا مشکل بریم که از آشپزی و شیرینی پزی خسته و بیزار بشیم . با دستورای ساده میتونین انگیزه بگیریم و به اینکار علاقمند بشیم . این دستور ساده و زیبا و خوشمزه یکی از این موارده
پوست پرتقال شکلاتی
نیز مشابه این شیرینی و خیلی آسون هستند .
دستور از زبان دوستمون : بعد از گرفتن تلخی پوست پرتقال ؛ با شکر پختم و بعد از پخت ریختم توی ابکش تا خشک شود . بعد توی شکلات زدم . ★ برای #گرفتن_تلخی_پرتقال؛ بعد از برش زدن مقداری اب روی ان میریزیم ومی جوشانیم بعد درصافی می ریزیم .این کار رو سه بار انجام می دهیم تا پخته شود بعد در اب میاندازیم یک روز بماند . من تقریبا برای نیم کیلو پرتقال 700گرم شکر و بعد مثل مرباپخته بعد توی صافی ریخته ویک روز بماند و بقیه کار.