خانه
712K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۹:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر آناناس

     

    چى نياز دارم؟!

    1 - آب آناناس  1 پیمانه

    2 - شیر  320 میلی لیتر

    3 - شکر  150 گرم

    4 - پودر ژلاتین  15 گرم

    5 - آب  1/3 پیمانه

    6 - اسانس (آناناس)  2 قطره

    7 - آب لیمو ترش  1 قاشق سوپ خوری

    8 - خامه (قنادی)  200 گرم

    چطور درست كنم؟!

    1-آب آناناس را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

    2-مواد رااز روی حرارت بردارید و اجازه دهید کاملا خنک شود .

    3-سپس شیر را که یکربع قبل بیرون از یخچال قرار داده ایم را به مواد بالا اضافه کنید.

    4-ژلاتین را داخل کاسه کوچکی میریزیم و آب سرد روی آن  ریخته روی حرارت بن ماری قرار داده تا ذرات ژلاتین در آب حل شود.

    5- اجازه دهید ژلاتین کمی خنک شود و به مواد بالا اضافه میکنید.

    6-اسانس و آبلیموترش را هم به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد دسر خنک شود.

    7-خامه را بزنید تا فرم بگیرد.

    8-مواد دسر را که خنک شده به خامه فرم گرفته اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.

    9-مواد را داخل قالب مورد نظر ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود.

    10دسر را در ظرفی که مرطوب کرده ایدبرگردانید

    11این کرم به مدت 12ساعت در یخچال قلبل نگهداری است.

    نکات کلیدی:

    اگر آب آناناس با شیر هم دما نباشد این دسر سریع میبرد پس خیلی دقت کنید.

    پیشنهاد سرآشپز:

    در این دسر به جای آناناس از آب کمپوت میوهایی مانند هلو شلیل پرتغال و انبه هم میتوانید استفاده کنید. در صورت تمایل میتوانید از تکه های خرد شده آناناس هم استفاده کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان