خانه
712K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۰:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    کمپوت_گلابی_با_آب_آلبالو 

    حالا به زبان آکادمی :

    دسر #بل_هلن یکی از دسرهای شیک و زیبا .

    دو گلابی سفت و سالم رو شسته پوست گرفتم به همراه یک فنجان آلبالو(یخزده)،یک فنجان آب،دو دونه هل،اندازه دو بند انگشت چوب دارچین توی یک قابلمه خیلی کوچک گذاشته با در بسته روی حرارت ملایم حدود یکساعت یا کمی بیشتر تا جایی که رنگ و طعم و شیره ملایم بخوردش بره و بپزه ولی له نشه...گلابیها رفتن یخچال خوب خنک شدند و آماده سرو بهمین راحتی .

    .

    این دسر فرانسوی معروف است به #بل_هلن #دسر_گلابی 

    که با آب شاهتوت هم میشه تهیه کرد . این دسر که همراه با اسکوپ های بستنی وانیلی و سوربت یا بستنی یخمک ها و موس ها سرو میشود و گلابی هایی هستند که با تکنیک Poached  در شهد و شربت بار معطر پخته شده و سپس با  خامه فرم گرفته و پرک و خلال خشکباری مانند بادام و گردو و سس های شکلات و توت فرنگی و پوست پرتقال و گل های خوراکی و .... در انواع فانتزی تزیین میشوند . 

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان