خانه
712K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر تارت پر شده با مارمالاد و سس تافی کره ای

    مواد لازم برای تارت

    ارد سرد ...حدودا هشتاد تا نودگرم 

    کره سرد و ترجیحا فریز شده  ... پنچاه گرم 

    عصاره وانیل...شیش قطره

    زرده تخم مرغ سرد....یک عدد

    گلاب سرد .... دو تا سه ق س

    طرز تهیه 

    ابتدا کره منجمد را به شکله معکب هایه کوچیک خرد کرده و داخله غذا ساز میزیزیم و بعد ارده سرد را اضافه میکنم تا باهم مخلوط شده و بشکله خورده نان در بیاد و بعد زرده تخم مرغ وعصاره وانیل و و یه قاشق گلاب را به مواد اضافه میکنیم و دستگاه را روشن میکنیم تا کاملا مخلوط بشه اگه خمیرمون سفت بود باز یه قاشقه دیگه گلاب سرد اضافه میکنیم و بعد خمیرو داخله پلاستیک به مدت یکساعت داخله یخچال نگه میداریم .وبعد میایم رویه یه تخته خمیرو رو با وردنه باز میکنیم و یه قالب دایره متناسب با قالبه تارتمون خمیرو قالب میزنیم و خمیر قالب زده رو میچسبونیم به قالب تارتمونو فشار میدیم که خوب خمیر به قالب بچسبه.بعد ته و دیوارههایه خمیرو رو دو تا سه تا چنگال میزنیم تا خمیر پف نکنه و تارتمون از شکل اصلی خارج بشه و بعد قالبمونو داخله فر با درجه 170درجه رویه  پنجره بالا به مدته بیست دقیقه میپزیم .

    دقت کنید که نونه تارت نباید خیلی رنگش تغییر کنه و قهوه ای  طلایی بشه یه کوچولو که رنگش از سفیدی در اومد و خمیر پخته بود از فر میاریم بیرون و از اجازه میدیم که سرد بشه و از قالب میاریم بیرون

     برای مواد داخله تارت:

    من پانزده تا تافی کره ای و سه ق س خامه صبحانه رو رویه حرارت غیر مستقیم مخلوط کردم و و ریختم داخله تارت ها و بقیه تارتها از مارمالاد پر شده .

    از انواع کرمها و میوها برایه داخله تارت میشه استفاده کرد

    فوت و فن کار در پخت تارت

    **** چون خمیره تارت خمیره بسیار حساسیه و اگه واقعا میخواین یک تارت با کیفیت عالی رو تجربه کنید باید چند نکته ظریف در مورده تارتها رو رعایت کنین 

    1**  حتما از مواد سرد استفاده کنید.

    2**ترجیحا از غذا ساز برای مخلوط کردن خمیراستفاده کنید و اگر غذاساز در دسترس نبود  از نوک انگشت برایه خمیر کردن استفاده کنین .

    3** هرگز خمیره تارت رو ماساژ ندین چون روغنش در میاد و از کیفیت تارت کم میشه..

    4 **  خمیرو زیاد داخله فر نزارین که رنگش به برشتگی و قهوه ای بزنه .چون در این صورت مزه و طعمش از بین میره ..

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان