خانه
712K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    تارت زردآلو 

    مواد لازم

    ارد ۳۰۰گرم

    کره سرد۱۵۰گرم

    زرده تخم مرغ یک عدد

    پودر قند ۳ق غ

    اب سرد ۲تا ۳ق غ

    طرز تهیه 

    ارد و پودر قند رو باهم الک کنیدکره رو با چاقو تیکه تیکه میکنیم وداخل مواد باسر انگشتان ورز میدیم تا کاملا یکدست بشه زرده رو اضافه کنیدشیر رواضافه کنیم تا خمیر جمع شود بعد داخل نایلون در یخچال قرار میدهیم نیم ساعت. بعد که اماده شد ۲/۳خمیر رو برای زیر و خمیر اصلی بقیه برا روی کار. خمیر تو قالب تارت پهن میکنیمبعد چنگال چنگال میکنیم مارمالاد یا مربای زرد الو میریزیم و صاف میکنیم کمپوت یا میوه تازه روی مارمالادها میچینیم. خمیر هم روی تارت میگذاریم با زرده تخمرغ و زعفران رو خمیررا زرین میکنیم. در فربه مدت ۴۰دقیقه با ۱۷۰درجه

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان