تارت زردآلو
مواد لازم
ارد ۳۰۰گرم
کره سرد۱۵۰گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
پودر قند ۳ق غ
اب سرد ۲تا ۳ق غ
طرز تهیه
ارد و پودر قند رو باهم الک کنیدکره رو با چاقو تیکه تیکه میکنیم وداخل مواد باسر انگشتان ورز میدیم تا کاملا یکدست بشه زرده رو اضافه کنیدشیر رواضافه کنیم تا خمیر جمع شود بعد داخل نایلون در یخچال قرار میدهیم نیم ساعت. بعد که اماده شد ۲/۳خمیر رو برای زیر و خمیر اصلی بقیه برا روی کار. خمیر تو قالب تارت پهن میکنیمبعد چنگال چنگال میکنیم مارمالاد یا مربای زرد الو میریزیم و صاف میکنیم کمپوت یا میوه تازه روی مارمالادها میچینیم. خمیر هم روی تارت میگذاریم با زرده تخمرغ و زعفران رو خمیررا زرین میکنیم. در فربه مدت ۴۰دقیقه با ۱۷۰درجه