سوفله موز
مواد لازم
تخمرغ ۴
وانیل ۱/۴ق چ
شیر ۱لیوان
خامه ۳۰۰گرم شکر ۱/۳لیوان
پودر ژلاتین ۲ق س
اب حدودد ۱/۲پ
موز درشت ۲عدد
طرز تهیه
زرده و سفیده رو جدامیکنیم. زرده ها با شکر و وانیل هم میزنیم تا کشدار و غلیظ بشه. یه لیوان شیر داغ رو اضافه میکنیم و سریع با هم زن دستی هم میزنیم. ژلاتین را با اب بن ماری میکنیم. به مواد اضافه میکنیم . وقتی مواد سرد سرد شد سفیده ها رو جدا میزنیم تا فرم بگیره. خامه رو هم کمی فرم میدیم. خامه ها و سفیده ها رو به زرده های سرد شده اضافه میکنیم. موزها رو هن رنده درشت میکنیم و به مواد اضافه میکنیم . در ظرف مورد نظر میریزیم ودر یخچال میزاریم تا ببنده