دسر فندق
مواد لازم:
زرده تخم مرغ 2عدد
شکر 50گرم
خامه 150گرم
فندق آسیاب شده 60گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شیر 1 پیمانه
شکلات رنده شده 100گرم
پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
فندقها رو بریزید تو یه قابلمه و با حرارت ملایم تفت بدید و مدام هم بزنید تا همه جاش یکدست تفت بخوره ، بعد بریزیدش لای یک پارچه و با دست پارچه رو روی فندق ها حرکت بدید تا پوستش جدا بشه بعد فندق ها رو آسیاب کنید .
زرده تخم مرغ ، شکر و وانیل رو با همزن حسابی بزنید تا کرم رنگ بشه بعد پودر فندق رو اضافه کنید ، بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شد ، شیر ( شیر رو بذارید روی حرارت تا بجوشه و وقتی یکم از حرارت افتاد اضافه کنید ) و خامه رو اضافه کنید و مواد رو با قاشق یا ویسک هم بزنید.
پودر ژلاتین رو با مقداری آب به روش بن ماری حل کنید و به مواد بالا اضافه کنید.
تا این مرحله دسرتون برای ریختن توی ظرف آماده است . اما میتونید برای زیباتر شدن دسر رو دو رنگ کنید.برای این کار مایه آماده شده رو دو قسمت کنید و به یک قسمت شکلات رنده شده اضافه کنید.
بعد یک لایه از دسر بدون شکلات رو تو ظرف بریزید و بذارید تو یخچال تا ببنده بعد یک لایه از دسر شکلاتی و... میتونید به این ترتیب چند لایه دسر داشته باشید.