خانه
712K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    انواع دسر

    #پاناکوتا

    مواد لازم

    خامه 175 گرم

    شیر 1/5 لیوان

    شکر 5ق.غ

    پودر ژلاتین 2ق.غ

    آب 1استکان

    شربت آلبالو 2ق.غ(در صورت تمایل) 

    وانیل ¼ ق.چ

    طرز تهیه: ابتدا پودر ژلاتین رو تو یه استکان آب سرد ریخته و روی کتری به روش بن ماری حل میکنیم. سپس خامه، شیر، شکر، شربت آلبالو(در صورت تمایل) و وانیل را خوب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار داده‌ تا کم کم گرم شده و شکر کاملا حل شود سپس ژلاتین را اضافه کرده و خوب باهم مخلوط میکنیم، دقت داشته باشید که مواد نباید بجوشد و زمانی که بخار از پاناکوتا بلند‌شد و مواد یکدست شد باید از روی حرارت برداشته و در قالب ریخته و به‌ مدت 6 تا 7 ساعت در یخچال قرار داده تا خوب ببندد.سپس میتوانید سس میوه یا ژله تزئین کنید.(نکته: میزان شکر بستگی به ذائقه شما دارد و میتوانید کمتر یا بیشتر اضافه کنید.)

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان