خانه
712K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر ژلاتینی بیسکویت و شکلات

    روی بیسکویت‌ها را کمی خامه مالیده و سرو نمایید.

    دسرهای ژلاتینی از جمله دسرهای فانتزی هستند که برای مهمانی ها گزینه مناسبی محسوب می شوند. طرز تهیه این دسر بسیار آسان است و می توانید به راحتی آن را درست کنید.

     

    مواد لازم:

    1 به تعداد لازم بیسکویت دایجستیو

     ۲ پیمانه شیر

    2  /1 پیمانه شیرین کننده ماردین

    8  /1 پیمانه ق چ وانیل

    ۲ ق س پودر کاکائو

    2  /1 و ۴ ق چ پودر ژلاتین

    ۲ عدد زرده تخم مرغ

    ۱۵۰ گرم خامه

    به میزان لازم پودر شکلات

    به میزان لازم سس شکلات

    طرز تهیه:

    1.  زرده‌های تخم مرغ را به همراه ۲ ق س از شیرین  کننده ماردین و وانیل با همزن بزنید تا سفید رنگ و پوک شود. شیر را به همراه باقی ماننده شیرین کننده ماردین و پودر کاکائو روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

    ۲.  پودر ژلاتین را به همراه ۲/۱ پیمانه آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا کاملا شفاف و یکدست شود. مخلوط ژلاتین حل شده را با شیربه مخلوط زرده اضافه کنید. در آخر خامه را نیز اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. این مایه را درون قالب‌های کوچک ریخته و به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. سپس روی بیسکویت‌ها را کمی خامه مالیده و سرو نمایید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان