خانه
713K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۸:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    #پاناکوتای وانیلی با سس انبه

    خامه صبحانه 400 گرم 

    شیر 1 لیوان 

    پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری 

    شکر 1/2 لیوان

    انبه 2 عدد 

    پودر هل 1/2 قاشق چایخوری  

    وانیل 1/2 قاشق چایخوری

    پاناکوتا وانیلی با سس انبه

    طرز تهیه: 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و روی آن چند قاشق آب بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار اب قرار دهید و پس از 10 دقیقه هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

    انبه ها را پوست بکنید و گوشت انبه را جدا کنید و همراه با پودر هل داخل قابلمه ای بریزید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا انبه گرم شود ، انبه را با پشت چنگال خوب له کنید سپس ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

    پوره انبه را به ارتفاع 1 بند انگشت داخل لیوان های سرو بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.

    2 قاشق چایخوری باقی مانده پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و روی آن چند قاشق آب بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار اب قرار دهید و پس از 10 دقیقه هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

    برای تهیه پاناکوتا خامه ، شیر ، شکر و اسانس وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، هم بزنید تا مواد داغ شوند ( دقت کنید داغ شود اما نجوشد ) سپس ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید ، لیوان ها را از یخچال خارج کنید و پاناکوتا را کم کم روی لایه قبلی که بسته شده است بریزید.

    پاناکوتاها را در یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود سپس روی آنها را با تکه های انبه تزئین کنید.

    نکته: 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین برابر با 1 ورقه ژلاتینی بزرگ یا 2 ورقه ژلاتینی کوچک 

    انواع دسر | انواع ژله
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان