اورنج گلاسه
✍مواد اولیه :
خامه برای تزیین
پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق مرباخوری
ژله آماده به میزان لازم
آب پرتقال یک ونیم پیمانه
بستنی وانیلی 4 اسکوپ بزرگ
پرتقال حلقه شده برای تزیین
ترافل برای تزیین
🍜 طرزتهیه :
آب پرتقال و پوست پرتقال را داخل لیوان ریخته، بستنی را اضافه می کنیم. از ژله روی بستنی ریخته و خامه و ترافل را اضافه کرده و پرتقال را به صورت حلقه بریده و کمی برش می زنیم و بر لبه لیوان قرار می دهیم. در ضمن ژله را می توان قالب زده یا خرد کرده اضافه کرد.
نکته موقع رنده کردن پوست پرتقال پوسته داخلی سفید آن را رنده نکنید.