خانه
713K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۱:۴۸   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     اورنج گلاسه

    ✍مواد اولیه :

    خامه برای تزیین

    پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق مرباخوری

    ژله آماده به میزان لازم

    آب پرتقال یک ونیم پیمانه

    بستنی وانیلی 4 اسکوپ بزرگ

    پرتقال حلقه شده برای تزیین

    ترافل برای تزیین

    🍜 طرزتهیه :

    آب پرتقال و پوست پرتقال را داخل لیوان ریخته، بستنی را اضافه می کنیم. از ژله روی بستنی ریخته و خامه و ترافل را اضافه کرده و پرتقال را به صورت حلقه بریده و کمی برش می زنیم و بر لبه لیوان قرار می دهیم. در ضمن ژله را می توان قالب زده یا خرد کرده اضافه کرد.

    نکته موقع رنده کردن پوست پرتقال پوسته داخلی سفید آن را رنده نکنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان