ژله لقمه ای یه ایده
ژله های قالبی کوچیک یا به اصطلاح ژله های لقمه ای یه پیشنهاد خوب برای مهمونی ها و تولدهاست .. این ژله ها چون تک نفره هستند و به راحتی سرو میشن طرفدارای زیادی دارن ..
برای درست کردن این مدل ژله ها نیاز به قالب های کوچیک شیرینی یا ژله داریم .. در قدیم از قالب های دالبری آلومینیومی برای پخت کیک زیاد استفاده میشد .. شما میتونید با استفاده از این قالب ها ژله های تک نفره تون رو به راحتی درست کنید .
ژله هایی که در تصویر زیر میبینید نمونه ای از ژله های تک نفره توی این قالب های آلومینیومیه که شما میتونید به دو روش اونها رو درست کنید . روش اول استفاده از پودر آگار آگار هست و روش دوم که ساده تره استفاده از ژله آلوئورا ..
ژله آلوئورا رو مطابق دستور روی جعبه درست کنید ( یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد ) .. من همیشه برای درست کردن ژله ها از کمتر از یک لیوان آب سرد برای ژله استفاده میکنم تا ژله کمی سفت تر در بیاد و راحت تر از قالب جدا بشه ..
داخل قالب های آلومینیومی رو کمی خیس کنید و قالب ها رو برای مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار بدید . بعد از خارج کردن اونها داخل قالب رو با کمی روغن مایع چرب کنید .. میوه دلخواهتون رو وسط قالب قرار بدید و ژله آلوئورای آماده شده رو داخل قالب ها بریزید و قالب ها رو برای مدت سه الی چهار ساعت داخل یخچال قرار بدید تا بسته بشه ..
بعد از بسته شدن لبه های ژله رو با انگشت کمی از قالب جدا کرده و یه لحظه قالب رو داخل آب گرم بذارید و خارج کنید و ژله رو به راحتی از قال