۱۶:۳۸ ۱۳۹۵/۱/۲۵
دسر ترایفل براونی و میوه
آماده سازی: 45 دقیقه
مواد اولیه : برای 8 نفر برای براونی :
شکلات 210 گرم (شیرین نشده، درشت خرد شده)
کره 3/4 فنجان (بدون نمک)
آب 1/4 فنجان
شکر 1 فنجان
شکر قهوه ای 3/4 فنجان
تخم مرغ 2 عدد بزرگ
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
آرد 1 و 1/3 فنجان
نمک 1/8 قاشق چایخور
تمشک 2 پیمانه
خرده شکلات برای تزئین برای خامه زده شده :
خامه 1 و نیم فنجان (پر چرب، سرد)
خامه ترش 1/3 فنجان
شکر 3 قاشق سوپخوری
عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
دسر ترایفل براونی و میوه
طرز تهیه:
براونی ها را درست کنید:
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک ظرف مخصوص فر 22 سانتی متری را با اسپری آشپزی چرب کنید و کنار بگذارید.
یک روغن دان متوسط را روی شعله ی متوسط قرار دهید و شکلات، کره و آب را در آن مخلوط کنید. بپزید و گاهی هم بزنید تا کره و شکلات آب شوند. مخلوط را در یک مخلوط کن بریزید. شکر و شکر قهوه ای را اضافه کنید و مخلوط کنید تا ترکیب شوند. سپس تخم مرغ ها وعصاره وانیل را اضافه کنید و 2 دقیقه بزنید.
آرد و نمک را اضافه کنید و بزنید تا ترکیب شوند. خمیر را داخل ظرف فری که آماده کرده اید بریزید و 25 تا 30 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید. ظرف را از فر بیرون بیاورید و روی یک توری خنک کننده قرار دهید. زمانی که براونی کاملاً خنک شد ظرف را روی یک تخته برگردانید و براونی را به شکل تکه های 1 سانتی متری برش دهید.
خامه زده شده را درست کنید:
خامه پر چرب، خامه ترش، شکر و عصاره وانیل را در یک مخلوط کن بریزید و با سرعت بالا بزنید تا موج دار شود.
ترایفل ها را سر هم کنید:
هر ظرف را یکی در میان با لایه های تکه های براونی، خامه زده شده و تمشک پر کنید. روی هر ظرف را با خرده شکلات تزئین کنید و فوراً سرو کنید.