بستنی بدون استفاده از دستگاه بستنی ساز
✍مواد اولیه :
عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
یخ یک کیسه قالبی یا خرد شده
نمک 4 تا 6 قاشق غذاخوری
شیر 1/2 پیمانه
شکر 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو (یا هرطعم دهنده ای که دوست دارید) 1 قاشق غذاخوری
اگر عاشق بستنی هستید و دوست دارید برای خودتان و بچه ها در خانه بستنی درست کنید اما دستگاه بستنی ساز ندارید، مشکلی نیست. تنها به مقداری شیر، یخ، نمک، شکر و تعدادی کیسه پلاستیک نیاز دارید. در ادامه روش های گوناگونی برای تهیه بستنی به صورت گام به گام آموزش داده می شود. یک دسر و یک میان وعده خوشمزه که حالا می تواند به یک سرگرمی مفرح برای شما و بچه ها بدل شود
این مواد لازم برای 1 نفر است که به ازای هر 1 نفر مواد لازم را افزایش دهید
🍜روش کیسه یخ:
1/ شیر، شکر و عصاره وانیل را درون یک کیسه پلاستیک ضخیم زیپ دار برای مثال مارک (Zip Kip) بریزید و در کیسه را محکم ببندید.
2/ یک کسیه ضخیم زیپ دار "بزرگتر" را تا نیمه از یخ خورد شده و نمک پر کنید.
3/ کیسه شیر را درون کیسه یخ قرار دهید. مراقب باشید که مواد درون کیسه شیر با مواد کیسه یخ مخلوط نشود. اگر از محکم بودن در کیسه شیر مطمئن نیستید می توانید در هر دو کیسه را با کمک دست محکم بگیرید تا کیسه واژگون نشود و مواد به داخلش نفوذ نکند.
4/ برای حدود 15 تا 20 دقیقه با ملایمت هر دو کیسه را تکان دهید و با دست یخ خورد شده را با کیسه شیر برخورد یا ماساژ دهید.برای این که سرمای یخ خورد شده دستان شما را اذیت نکند، از یک دستکش، حوله یا یک تکه پارچه ضخیم استفاده کنید.
5/ در این مدت زمان، مواد داخل کیسه شیر به مرور میبندد و به حالت بستنی نزدیک می شود.
بهتر است در این میان هر از گاهی مواد داخل کیسه شیر را با حرکت انگشتان به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. مراقب باشید که این کار را با ملایمت انجام دهید که کیسه پاره نشود. برای اطمینان بیشتر از پاره نشدن کیسه می توانید در ابتدا کیسه شیر را درون یک کیسه دیگر قرار دهید تا دو لایه شود.
6/ بستنی آماده است؛ سرو کنید و لذت ببرید.