شير برنج
شير برنج را ميتوان به عنوان دسر و يا شام سبك و يا غذاى كودك ( البته با مشورت پزشك كودك) تهيه نمود.
مواد لازم:
برنج. ١ پيمانه
شير ٢ ليتر
گلاب نصف پيمانه
خامه. ١٥٠گرم( در صورت تمايل)
طرز تهيه :
برنج را تميز كرده و بشوييد و در صورت امكان با مقدارى آب ولرم به مدت ٢ ساعت خيس كنيد.
سپس آب برنج را خالى كرده و برنج را با ٢ ليوان آب ميپزيم تا كمى نرم شود ، بعد شير را اضافه كرده و اجازه ميدهيم برنج كاملا پخته و غليظ شود سپس گلاب را اضافه كرده و بعد از چند جوش از روى حرارت برميداريم و در صورت استفاده از خامه آنرا در شيريرنج ريخته و خوب هم ميزنيم تا كاملا مخلوط شود.
شير برنج را ميتوانيد در ظرفهاى يكتفره بكشيد و به همراه شكر يا شيره يا انواع مربا سرو كنيد.