خانه
713K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۳۵   ۱۳۹۵/۳/۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    دنت زعفرونی

    مواد لازم 

    شیر      2 لیوان  

    شکر     3 قاشق غذا خوری 

    نشاسته    3 قاشق غذا خوری 

    گلاب     1 قاشق غذا خوری 

    وانیل      نوک قاشق  چای خوری 

    کره       1 قاشق غذا خوری 

    زعفران دم کرده    2 قاشق غذا خوری 

    طرز تهیه 

    1-شیر سرد را در قابلمه بریزید . نشاسته و شکر را اضافه کنید . آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود .

    2-قابلمه ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید . 

    3-وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید . 

    4-باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود . 

    5-حالا دنت شما آماده است . آن را از روی حرارت بردارید ، در ظرف های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید . 

    می توانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته ، دارچین ، و یا ترافل رنگی تزیین کنید . برای طعم کاکائو به جای زعفران از پودر کاکائو استفاده کنید

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان