مارمالاد توت فرنگى
مواد لازم :
توت فرنگى ١ كيلو
شكر ٩٠٠ گرم تا ١ كيلو
ژلاتين ٢ ورق يا ٢ ق م پودر ژلاتين
وانيل ١/٤ ق چ
طرز تهيه :
توت فرنگيها را بعد از تميز كردن به همراه شكر لايه لايه در قابلمه بريزيد و يك شب در يخچال قرار دهيد . سپس روى حرارت قرار داده و بجوشانيد مرتب كف روى مربا را با كفگير جمع كنيد بعد از نيم ساعت مربا را به وسيله گوشت كوب برقى و يا مخلوط كن كاملا ميكس كنيد و مجددا روى حرارت قرار دهيد . وانيل را اضافه كرده و بعد از چند جوش از روى حرارت برداشته و ژلاتين حل شده را به آن اضافه كنيد . ميتوانيد دو قاشق غذاخورى آب ليمو ترش تازه نيز به آن اضافه كنيد .
مارمالاد را يك شب در همان ظرف داخل يخچال نگه داريد و پس از آن به شيشه مخصوص مربا منتقل كنيد .
طريقه حل كردن ژلاتين در #ژلاتين موجود است .
نوش جان