حلواى پسته
مواد لازم:
آرد سفيد ٤٠٠ گرم
پودر پسته ٢ پيمانه
شكر ١/٥ پيمانه
گلاب ١ پيمانه
آب ١ پيمانه
پودر هل ١ق غ سر صاف
روغن جامد ١٥٠ گرم
كره ٧٥ گرم
طرز تهيه :
بهتر است براى تهيه پودر پسته از خلال پسته استفاده كنيد چون رنگ سبز تر و بهترى دارد.
ابتدا آرد را در تابه اى ريخته و با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوى خامى آرد گرفته شود ولى رنگ آن تغييرى نكند.
كره و روغن را نيز به آرد اضافه كرده و هم بزنيد تا كاملا تفت بخورد پودر پسته را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا كاملا يكتواخت شود سپس شيره را كه لز قبل جوشانده ايد كم كم به حلوا اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد تا حلوا كاملا جا بيفتد سپس از روى حرارت برداشته و در قالبهاى كوچك سيليكونى مخصوص شكلات بريزيد و حدود نيم ساعت در فريزر قرار دهيد بعد از قالب خارج كنيد .
ميتوانيد به دلخواه خودتان با قيف حلوا را فرم دهيد .
براى تهيه شهد حلوا آب و گلاب و شكر و پودر هل را با هم مخلوط كرده و دو دقيقه بجوشانيد.
نوش جان