خانه
712K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۵:۱۷   ۱۳۹۵/۴/۱۶
    avatar
    کاپ آشپزی 
    کاربر فعال|425 |266 پست

    #شیرینی_کنجدی 

    این شیرینی مخصوص کشور سوریه است و هم با کنجد و هم با پسته میتوان تزیین کرد.

    کره نصف پیمانه نرم شده در دمای محیط

    پودر شکر نصف پیمانه

    بیکینگ پودر نصف ق چ

    تخم مرغ 1 عدد

    آرد یک و یک دو پیمانه

    سرکه 1 ق چ

    نمک یک پنسه 

    وانیل یک چهارم ق چ

    کنجد به مقدار لازم

    پسته خورد شده به مقدار لازم

    کره را با هم زن زده تا رنگ آن روشن شود سپس شکر را اضافه کرده و مجدد هم می زنیم سپس تخم مرغ و وانیل و سرکه را اضافه کرده و تا زمانی که با هم خوب مخلوط شوند هم می زنیم پس از آن آرد و بیکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا همیر به دست آید و برای نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم (روی ظرف را نایلون می کشیم). از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست 

    گرد می کنیم و بعد آن را پهن کرده و یک سمت آن را در کنجد یا پسته زده. شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که کف آن ها طلایی شود قرار می دهیم.

    انواع دسر | انواع ژله
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان