#شیرینی_کنجدی
این شیرینی مخصوص کشور سوریه است و هم با کنجد و هم با پسته میتوان تزیین کرد.
کره نصف پیمانه نرم شده در دمای محیط
پودر شکر نصف پیمانه
بیکینگ پودر نصف ق چ
تخم مرغ 1 عدد
آرد یک و یک دو پیمانه
سرکه 1 ق چ
نمک یک پنسه
وانیل یک چهارم ق چ
کنجد به مقدار لازم
پسته خورد شده به مقدار لازم
کره را با هم زن زده تا رنگ آن روشن شود سپس شکر را اضافه کرده و مجدد هم می زنیم سپس تخم مرغ و وانیل و سرکه را اضافه کرده و تا زمانی که با هم خوب مخلوط شوند هم می زنیم پس از آن آرد و بیکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا همیر به دست آید و برای نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم (روی ظرف را نایلون می کشیم). از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست
گرد می کنیم و بعد آن را پهن کرده و یک سمت آن را در کنجد یا پسته زده. شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که کف آن ها طلایی شود قرار می دهیم.