پانا کوتای آلبالو(برای 4نفر)
خامه 200گرم
شیر200گرم
شکر 4/1 پیمانه
پودر ژلاتین 1 ق غ
وانیل 1 ق چ
پودر ژله آلبالو(آماده) 1 بسته
شربت آلبالو
آلبالو یا مربای آلبالو(دلخواه برای تزیین)
اول ژلاتین رو با 2 ق غ آب مخلوط میکنیم و میذاریم تا باز بشه و بعد شیر و شکر و خامه رو روی حرارت میذاریم تا خوب با هم مخلوط بشن (نباید بجوشه )و از روی حرارت بر میداریم و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و حالا ژلاتین رو به موادمون اضافه میکنیم.
ژله آلبالو رو طبق دستور درست میکنیم.
حالا یکی در میان از ژله ویا پانه کوتا در ظرف سرو میریزیم و میذاریم یخچال تا خوب ببنده و باز لایه بعدیو میریزیم
نکته: زمانی که میخوایم ژله رو روی پانه کوتا بریزیم ژله نباید داغ باشه.چون پانه کوتا زود آب میشه
و در آخر روی اونو با شربت آلبالو و آلبالو تزیین میکنیم