دسر ویا | دسر با ماندگاری یک ماه در فریزر
مواد لازم:
خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم
شیر یک لیوان و نیم
دسر ویا
شکلات نوتلا یا کرم شکلاتی صبحانه ۲۰۰ گرم
کرمفیل وانیلی ۱۵۰ گرم
پودر ژلاتین دو قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
نکته : وقتی گفته میشود خامه فرم گرفته باید فرم گرفته باشد تا دسر حالت پوکی خودش را حفظ کند.
طرز تهیه دسر ویا
شیر، پودر کاکائو، کرم صبحانه یا شکلات نوتلا را روی حرارت هم بزنید، اما نجوشد تا کاملا کرم شکلاتی حل شود.
خامه فرم گرفته و ۱۰۰ گرم از کرم فیل وانیلی را اضافه کنید و با حوصله هم بزنید.
پودر ژلاتین را به روش بن ماری با یک فنجان آب مخلوط کرده تا کاملا ذوب شود. به مخلوط بالا اضافه کرده و زیر شعله را خاموش کنید.
نیمی از مایع را ریخته داخل فریزر گذاشته تا کاملا ببندد.
در این دسر پودر کاکائو استفاده شد تا در گلبرگهای این دسر جمع و تیره تر نشان داده شود.
کمی از کرم فیل باقی مانده و کرم شکلاتی وسط دسر بریزید.
بقیه مواد را روی لایه اول ریخته و قالب را پر کنید و حدود چهار ساعت داخل فریزر تا کاملا یخ ببند.
دسر ویا آماده است و با یک فشار از داخل قالب در می آید بدونه هیچ چسبندگی.
نکات
من برای اینکه دسرم تیره تر بشه همه کرم شکلاتی یا نوتلا رو داخل شیر زدم برای مغزش جدا از اون مقدار که تو رسپی هست برای مغزی از نوتلا استفاده کردم.
صد گرم کرمفیل را برای مخلوط کردن با شیر و پنجاه گرمش برای مغزی دسر استفاده کردم.
لایه اول دسر ویا را که ریختین یخجال بگذارید تا نیم بند بشه و کمی خودشو بگیره ولی روی ژله حتما باید حالت چسبندگی داشته باشه.
بعد وسط قالبتون کمی کرمفیل و نوتلا بریزید بعد بقیه دسرتون را روش بریزید و بگذارید فریزر. هر موقع هم خواستین کافیه نیم ساعت قبلش از فریزر دربیارید و سرو کنید.
فقط اگه کرمفیل رو خودتون درست کردید حتما سفت تر از فرنی بردارید.