طرز تهیه ژله خامه ای توت فرنگی
مواد اولیه :
250 گرم ژله توت فرنگی
220 گرم خامه زده شده
چند عدد توت فرنگی
طرز تهیه :
170 گرم از پودر ژله توت فررنگی را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید .
ژله را داخل یخچال قرار دهید تا به آرامی ببندد .
زمانی که ژله کمی سفت شد خامه هم زده را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند .
یک قالب کمربندی با اندازه متوسط را آماده کنید .
مخلوط ژله و خامه را داخل آن بریزید .
توت فرنگی ها را نصف کرده و دور ظرف بچینید .
قالب را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید .
باقی مانده پودر ژله را با یک فنجان آب جوش ترکیب کرده و بگذارید مایع در دمای اتاق کمی سرد شود .
ژله را روی مخلوط ژله و خامه بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ژله کاملا سفت شود .
کمربند قالب را باز کرده و تا زمانی که ژله آماده سرو شود آنرا در یخچال نگه دارید .
نوش جان