خانه
712K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۲۶   ۱۳۹۹/۳/۱۶
    avatar
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه ژله میوه ای

     

    مواد اولیه :

    250 گرم تمشک ( یا آلبالو )

    نیم کیلوگرم توت فرنگی

    1 عدد انبه

    1 عدد پرتغال

    نیم کیلوگرم انگور سبز

    نیم کیلوگرم انگور بنفش

    400 گرم پودر ژله آناناس و انبه

     

    طرز تهیه :

    توت فرنگی . انبه . پرتغال و انگورها را به قطعات مساوی خُرد کنید .

    میوه ها را به ترتیب زیر به صورت لایه ای داخل قالب قرار دهید .

    تمشک . توت فرنگی . انبه . پرتغال . انگور سبز . انگور بنفش

    سپس پودر ژله آناناس و انبه را با هم مخلوط کرده و ژله را طبق دستوالعمل روی جعبه درست کنید .

    ژله را به آرامی با ملاقه روی میوه ها بریزید در این هنگام بهتر است ظرف را کمی تکان دهید تا زله از لابه لای میوه ها عبور کرده و فضای داخل ظرف را پُر کند .

    ژله را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود .

    موقع سرو ابتدا قالب ژله را داخل آب گرم قرار دهید تا کمی منبسط شود سپس قالب را داخل یک ظرف برگردانده و ژله را سرو کنید .

     

     


    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان