خانه
712K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۵۶   ۱۳۹۹/۴/۲
    avatar
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه پودینگ موز

     

    مواد اولیه

        3/4 فنجان شکر

        1/4 فنجان یا 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

        1/4 قاشق چایخوری نمک

        6 زرده تخم مرغ

     3.5  لیوان شیر پرچرب

        2 قاشق غذاخوری کره

        1 قاشق چایخوری وانیل

      1/2 فنجان خامه سنگین ، سرد

      3-4 عدد موز بزرگ خُرد شده

     یک بسته کوکی یا بیسکویت پتی بور یا هر مدل بیسکویت دلخواه

    گردوی خُرد شده ( در صورت دلخواه )

     

     

    طرز تهیه :

    کوکی ها را خُرد کرده و در ظرفی نگهداری کنید .

    انواع دسر | انواع ژله

    سپس زرده ها ، شکر ، نشاسته ذرت و نمک را در یک قابلمه مخلوط کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

    شیر را به آن اضافه کرده و مخلوط را روی حرارت متوسط خوب هم بزنید تا زمانی که شیر به جوش آید (5-8 دقیقه طول خواهد کشید) اگر دست از هم زدن بردارید مخلوط ته گرفته و صاف و یکدست نمیشود .

    انواع دسر | انواع ژله

    هنگامی که مخلوط شروع به حباب زدن کرد ، حرارت را کم کنید و به مدت 1 الی 2 دقیقه دیگر صبر کنید تا کاملا سفت و غلیظ شود .

     


    انواع دسر | انواع ژله

    قابلمه را از روی حرارت برداشته و بلافاصله کره و وانیل را به آن اضافه کرده و هم بزنید.



    انواع دسر | انواع ژله

    پودینگ را به یک کاسه منتقل کنید و روی آن را سلفون بکشید تا خشک نشود .

    پودینگ را چند دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

    انواع دسر | انواع ژله

    هنگامی که پودینگ سرد شد ، خامه سنگین را داخل کاسه ای متوسط قرار داده و و با استفاده از همزن برقی با سرعت متوسط ​​آن را بزنید سپس شکر قنادی را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید  .

    انواع دسر | انواع ژله

    با استفاده از یک کفگیر لاستیکی خامه زده شده را درون پودینگ سرد بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید .

    انواع دسر | انواع ژله

    داخل ظرف مناسب ابتدا کمی پودینگ ریخته سپس روی آن را یک لایه کوکی خُرد شده . یک لایه موز خُرد شده . یک لایه گردو خُرد شده و دوباره یک لایه پودینگ و ... به همین ترتیب لایه ها را روی هم بریزید تا ظرف پُر شود .

    مقداری از کوکی ها را خُرد کرده و برای تزئین روی آن بریزید همچنین میتوانید برای تزئین از کنجد . پودر گردو یا پودر پسته نیز استفاده کنید .

    ظرفهای پودینگ را داخل خچال قرار داده تا آماده سرو شود .

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲/۴/۱۳۹۹   ۱۸:۱۹
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان