طرز تهیه پودینگ موز
مواد اولیه
3/4 فنجان شکر
1/4 فنجان یا 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1/4 قاشق چایخوری نمک
6 زرده تخم مرغ
3.5 لیوان شیر پرچرب
2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چایخوری وانیل
1/2 فنجان خامه سنگین ، سرد
3-4 عدد موز بزرگ خُرد شده
یک بسته کوکی یا بیسکویت پتی بور یا هر مدل بیسکویت دلخواه
گردوی خُرد شده ( در صورت دلخواه )
طرز تهیه :
کوکی ها را خُرد کرده و در ظرفی نگهداری کنید .
سپس زرده ها ، شکر ، نشاسته ذرت و نمک را در یک قابلمه مخلوط کنید.
شیر را به آن اضافه کرده و مخلوط را روی حرارت متوسط خوب هم بزنید تا زمانی که شیر به جوش آید (5-8 دقیقه طول خواهد کشید) اگر دست از هم زدن بردارید مخلوط ته گرفته و صاف و یکدست نمیشود .
هنگامی که مخلوط شروع به حباب زدن کرد ، حرارت را کم کنید و به مدت 1 الی 2 دقیقه دیگر صبر کنید تا کاملا سفت و غلیظ شود .
قابلمه را از روی حرارت برداشته و بلافاصله کره و وانیل را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
پودینگ را به یک کاسه منتقل کنید و روی آن را سلفون بکشید تا خشک نشود .
پودینگ را چند دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
هنگامی که پودینگ سرد شد ، خامه سنگین را داخل کاسه ای متوسط قرار داده و و با استفاده از همزن برقی با سرعت متوسط آن را بزنید سپس شکر قنادی را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید .
با استفاده از یک کفگیر لاستیکی خامه زده شده را درون پودینگ سرد بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید .
داخل ظرف مناسب ابتدا کمی پودینگ ریخته سپس روی آن را یک لایه کوکی خُرد شده . یک لایه موز خُرد شده . یک لایه گردو خُرد شده و دوباره یک لایه پودینگ و ... به همین ترتیب لایه ها را روی هم بریزید تا ظرف پُر شود .
مقداری از کوکی ها را خُرد کرده و برای تزئین روی آن بریزید همچنین میتوانید برای تزئین از کنجد . پودر گردو یا پودر پسته نیز استفاده کنید .
ظرفهای پودینگ را داخل خچال قرار داده تا آماده سرو شود .