طرز تهیه بستنی توت فرنگی
مواد اولیه :
1 فنجان شکر
1.5 قاشق چای خوری نشاسته ذرت
2 فنجان آب
2 فنجان توت فرنگی ( پوره شده )
طرز تهیه :
ابتدا توت فرنگی ها را در غذاساز یا مخلوط کن به صورت پوره درآورید .
شکر و نشاسته ذرت را با آب در یک قابلمه بزرگ روی حرارت کم حل کنید و سپس تا 10 دقیقه بجوشانید تا زمانیکه مانند شربت غلیظ شوند .
مایع را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود .
وقتی شربت شکر کاملاً خنک شد ، توت فرنگی های پوره شده را اضافه کرده و هم بزنید .
مایع بستنی توت فرنگی را درون یک ظرف بریزید و در فریزر بگذارید تا کاملا منجمد شود.
وقتی بستنی کاملا منجد شد با یک چاقو به صورت تکه های ریز خرد کنید و درون مخلوط کن یا غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بستنی صاف و حالت خامه ای شده و تکه های منجمد درون بستنی از بین برود.
بستنی توت فرنگی را بعد از مخلوط کردن دوباره درون یک ظرف بریزید و به مدت 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا منجمد شود .
بعد از 4 ساعت به راحتی می توانید بستنی را با یک قاشق بستنی به صورت اسکوپ های نرم درون ظرف ریخته و بلافاصله سرو کنید.