طرز تهیه رول دارچین
مواد اولیه برای تهیه خمیر :
1 فنجان آب ولرم
1 قاشق چایخوری مخمر فوری
1/2 قاشق چایخوری نمک
2 عدد تخم مرغ
1/4 فنجان عسل
1/4 فنجان کره
4 فنجان آرد
مواد اولیه برای قسمت میانی :
4 قاشق غذاخوری کره
1 فنجان شکر
1 قاشق غذاخوری پودر دارچین
مواد اولیه برای رویه :
450 گرم پنیر خامه ای
1 فنجان پودر قند
1 قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه :
تخم مرغ ها را درون کاسه ای کوچک کمی هم بزنید .
در یک کاسه بزرگ ، تمام مواد اولیه برای تهیه خمیر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند .
خمیر را به خوبی ورز داده و روی آن را با مشما بپوشانید .
خمیر را حداقل یک شب در یخچال نگه دارید .
هرچه خمیر مدت طولانی تری در یخچال قرار بگیرد ، مزه خمیر بهتر خواهد شد.
برای تهیه مواد میانی شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید.
کره را در یک ظرف جداگانه ذوب کنید .
روی سطح صاف را کمی آرد پاشیده و خمیر را با ضخامت نازک با وردنه به صورت مستطیلی پهن کنید .
کره را با قلمو روی خمیر پخش کرده و ترکیب شکر و دارچین را روی آن بپاشید .
خمیر را از سمت بالا به پایین به صورت رول بپیچانید .
چاقو را آغشته به آرد کنید و رول را به چندین قطعه یکدست برش دهید.
رولت ها را داخل قابلمه یا قالب فر قرار دهید و با یک حوله بپوشانید و بگذارید 1 ساعت استراحت کند.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و رولتها را به مدت 35 الی 40 دقیقه داخل فر بپزید تا روی انها طلایی شود .
شکر پودر شده را با پنیر خامه ای نرم شده و وانیل ترکیب کرده و خوب هم بزنید تا زمانی که مخلوط کاملاً صاف و خامه ای شود .
مایع را روی رولتها ریخته و فورا سرو کنید .
نوش جان