طرز تهیه کاپ کیک
مواد اولیه برای تهیه کاپ کیک :
2.5 فنجان آرد همه منظوره
1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
4 تخم مرغ
1.5 فنجان شکر
1 قاشق چایخوری عصاره وانیلی
1 فنجان روغن آفتابگردان
1 فنجان باترمیلک *
مواد اولیه برای تهیه باترمیلک :
شیر 1 پیمانه
آبلیمو یا سرکه سفید 1 قاشق
مواد اولیه برای تهیه خامه روی کاپ کیک :
450 گرم پنیر خامه ای نرم شده
1/2 لیوان کره نرم شده
3 فنجان پودر قند
1/2 فنجان پودر کاکائو
1 قاشق چایخوری عصاره وانیلی
طرز تهیه باترمیلک :
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو را به 1 پیمانه شیر اضافه کرده و کمی با هم مخلوط کنید.
سپس 10 الی 15 دقیقه در دمای اتاق بدون همزدن قرار بدهید. تا این ترکیب حالت بریدگی پیدا می کند.
ترکیب را مخلوط کرده تا باترمیلک آماده شود .
طرز تهیه کاپ کیک :
در یک کاسه تخم مرغ ها را با شکر با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
روغن و عصاره وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط کاملا صاف و یکدست شود .
در یک کاسه جداگانه ، آرد ، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
یک سوم از ترکیب آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند .
یک سوم باترمیلک را به مواد اضافه کنید سپس بقیه ی آرد و باترمیلک را به همین طریق کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا همه ی مواد به خوبی با هم ترکیب شوند .
مواد کیک را داخل قالبهای کاپ کیک ریخته و به مدت 13 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید .
طرز تهیه خامه ی روی کاپ کیک :
در یک کاسه پنیر خامه ای را با کره نرم شده و عصاره وانیل به هم بزنید تا یکدست شود.
پودر قند و پودر کاکائو را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط خامه ای و یکدست شود .
خامه را داخل قیف ریخته و روی کاپ کیک ها را با خامه تزئین کنید .
نوش جان