خانه
712K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۹:۵۰   ۱۳۹۹/۶/۵
    avatar
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه شیرینی بال فرشته

     

    مواد اولیه :

     

    2  عدد تخم مرغ

    3  فنجان آرد

    1/2  فنجان خامه ترش

    1/2  فنجان شکر

    1/4  لیوان شیر

    1  قاشق چایخوری نمک

    1  قاشق چایخوری جوش شیرین

    روغن برای سرخ کردن

    پودر قند برای پاشیدن روی شیرینی

     

    طرز تهیه :

     

    در یک کاسه بزرگ ، آرد ، شکر ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کرده و آنها را کنار بگذارید.

    در یک کاسه جداگانه ، تخم مرغ ها را به همراه شیر و خامه ترش مخلوط کنید. مواد مایع را درون مواد خشک ریخته و هم بزنید.

    انواع دسر | انواع ژله

    خمیر را با دستان خود ورز دهید تا یکدست شود.

    خمیر را به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.

    یک قابلمه را با روغن در حرارت متوسط / کم گرم کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

    خمیر را با وردنه به صورت تقریبا باریک روی سطح صاف پهن کنید و آن را به شکل نوار های مستطیلی برش دهید.

    انواع دسر | انواع ژله

    برای شکل گیری شیرینی ، انتهای خمیر را با دست بگیرید و آن را از طریق شکافی که در وسط مستطیل ایجاد کرده اید رد کنید .

    انواع دسر | انواع ژله

    شیرینی ها را در روغن سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شوند .

    انواع دسر | انواع ژله

    شیرینی ها را روی کاغذ روغنی یا دستمال تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود سپس روی شیرینیها را پودر قند پاشیده و سرو کنید .

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۵/۶/۱۳۹۹   ۱۹:۵۲
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان