طرز تهیه شیرینی بال فرشته
مواد اولیه :
2 عدد تخم مرغ
3 فنجان آرد
1/2 فنجان خامه ترش
1/2 فنجان شکر
1/4 لیوان شیر
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
روغن برای سرخ کردن
پودر قند برای پاشیدن روی شیرینی
طرز تهیه :
در یک کاسه بزرگ ، آرد ، شکر ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کرده و آنها را کنار بگذارید.
در یک کاسه جداگانه ، تخم مرغ ها را به همراه شیر و خامه ترش مخلوط کنید. مواد مایع را درون مواد خشک ریخته و هم بزنید.
خمیر را با دستان خود ورز دهید تا یکدست شود.
خمیر را به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.
یک قابلمه را با روغن در حرارت متوسط / کم گرم کنید.
خمیر را با وردنه به صورت تقریبا باریک روی سطح صاف پهن کنید و آن را به شکل نوار های مستطیلی برش دهید.
برای شکل گیری شیرینی ، انتهای خمیر را با دست بگیرید و آن را از طریق شکافی که در وسط مستطیل ایجاد کرده اید رد کنید .
شیرینی ها را در روغن سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شوند .
شیرینی ها را روی کاغذ روغنی یا دستمال تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود سپس روی شیرینیها را پودر قند پاشیده و سرو کنید .
نوش جان