طرز تهیه شکلات نارگیلی
مواد اولیه :
1 فنجان خرما
1 فنجان آجیل خام ( من از مغز بادام و پسته ) استفاده کردم
1 فنجان پودر نارگیل
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
طرز تهیه :
پودر نارگیل و آجیلها را کمی روی حرارت قرار دهید تا برشته شوند .
اجازه دهید سرد شده و به دمای اتاق برسند .
تمام مواد تشکیل دهنده را در یک غذاساز یا مخلوط کن ترکیب کنید تا مخلوط خامه ای شود.
داخل قالب را با مشما پوشانده و مخلوط را داخل قالب بریزید و روی آن را کاملا فشار دهید تا مخلوط کاملا به هم فشرده شوند .
بگذارید حداقل 3 ساعت در یخچال سرد شود. آنها را در اندازه های دلخواه برش دهید.