طرز تهیه کاچی :
مواد اولیه:
کره : ۱۵۰ گرم
آرد : ۱ پیمانه
شکر: ۲ پیمانه
گلاب : 4 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده : ۱ قاشق غذاخوری
نمک : کمی
طرز تهیه:
۱. کره را در ماهیتابه ای روی حرارت ملایم آب کنید، آرد را به آن اضافه کرده و مدام هم بزنید تا به رنگ طلایی در آید.
۲. در این میان در قابلمه ای کوچک، ۳ لیوان آب را به همراه شکر بجوشانید تا قوام بیاید، آن را از روی حرارت برداشته، در صورت تمایل زعفران دم کرده و گلاب را به آن اضافه کرده و کنار بگذارید.
٣. به آرد کمی نمک بزنید و آن را از روی حرارت بردارید. با احتياط شیره را به آن اضافه کرده و همزمان آن را هم بزنید تا گوله نشود.
۴. دوباره کاچی را روی حرارت بگذارید و به مدت ۴۵ دقیقه دم بگذارید تا جا بیافتد. کاچی را در ظرف مورد نظر بریزید، تزیین کرده و میل کنید.
نکاتی در مورد تهیه کاچی:
١. اگر کاچی زیادی سفت شد به آن کمی آب اضافه کنید، غلظت کاچی باید مانند فرنی باشد.
٢. در مرحله پایانی می توانید کاچی را با خلال بادام، خلال پسته، دارچین، گل محمدی و یا بهار نارنج تزیین کنید.