طرز تهیه مارشملو روسی
مواد اولیه :
3 عدد سفیده تخم مرغ
3 فنجان شکر
1 فنجان آب
5 قاشق چایخوری ژلاتین
5 قاشق غذاخوری آب لیمو
1/3قاشق چایخوری رنگ خوراکی
طرز تهیه :
با همزن برقی سفیده تخم مرغ را با 1 فنجان شکر مخلوط کنید.
در یک کاسه جداگانه ، ½ فنجان آب را با ژلاتین مخلوط کنید و بگذارید چند دقیقه در دمای اتاق باقی بماند تا سفت شود .
½ فنجان آب را با 2 فنجان شکر روی حرارت قرار دهید سپس مخلوط ژلاتین را نیز به آنها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود .
رنگ خوراکی و آب لیمو را به مواد اضافه کرده و هم بزنید سپس مواد را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید در دمای اتاق سرد شود .
مخلوط را داخل کاسه ریخته و ترکیب سفیده تخم مرغ را نیز به آن اضافه کنید سپس آنها را با همزمان برقی و با سرعت بالا هم بزنید تا مخلوط شکل خامه ای و سفت شده به خود بگیرد .
روی سینی را کاغذ روغنی بگذارید .
مخلوط را داخل قیف ریخته و روی کاغذ روغنی به شکل گل درآورید .
مارشملوها را به مدت 8 ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا روی آنها خشک شود سپس روی آنها را پودر قند بپاشید تا چسبندگی آنها از بین برود .