طرز تهیه ماکارون شکلاتی
مواد اولیه :
1 فنجان پودر قند
1/2 فنجان آرد بادام یا پودر بادام
2 سفیده تخم مرغ به مدت 24-48 ساعت در دمای اتاق نگهداری می شوند
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
5 قاشق غذاخوری شکر دانه دار
1 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری خامه
چیپس شکلات : به مقدار لازم
طرز تهیه :
سفیده تخم مرغ ها را با هم زن برقی به مدت 2 دقیقه هم زده و سپس شکر را به آن اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا ترکیب به شکل خامه ای شود .
پودر قند ، کاکائو و پودر بادام را به خوبی با هم مخلوط کنید تا گلوله ای داخل آنها نباشد .
مواد خشک را درون سفیده تخم مرغ ریخته و هم بزنید. مطمئن باشید که مواد را بیش از حد مخلوط نکنید.
مواد را داخل قیف بریزید ( میتوانید به جای قیف از کیسه فریزر ضخیم استفاده کرده و انتهای آن را با قیچی برش بزنید ) .
کف سینی فر را کاغذ روغنی قرار داده و با کمک قیف دایره هایی از مواد آماده شده را روی سینی بریزید .
سینی را از هر طرف 3 بار تکان دهید تا حبابهای داخل مواد از بین برود این کار باعث میشود ماکارونها بعد از پخت ترک نخورند .
سینی فرا را به مدت 20 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا روی ماکارونها کاملا صاف شده و حبابهای آن از بین برود .
ماکارونها را به مدت 13 الی 15 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید .
برای تهیه مایع میانی ماکارونها ابتدا داخل یک کاسه کره را با چیپس شکلات مخلوط کنید .
شکلاتها را داخل کره زیر حرارت کم آب کرده و سپس شکلاتها را از روی حرارت بردارید و خامه را به آنها اضافه کنید .
با هم زن برقی آنها را هم بزنید تا فرم خامه ای بگیرد .
پس از اینکه ماکارونها را از فر خارج کرده و اجازه دادید کاملا سرد شوند مواد میانی را با کمک قیف روی یکی از لایه ها ریخته و لایه ی دیگر ماکارون را روی آن قرار دهید .