طرز تهیه کوکی تُرد
مواد اولیه :
3 فنجان آرد
2 فنجان کره نرم شده در دمای اتاق
1 فنجان شکر
1 فنجان نشاسته ذرت
طرز تهیه :
ابتدا کره ، آرد ، نشاسته ذرت و شکر را با هم ترکیب کنید.
حداقل 10 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا زمانی که یک خمیر کلوچه بسیار سبک و نرم دریافت کنید.
روی سینی فرا را کاغذ روغنی گذاشته و با استفاده از یک قاشق بستنی ، کوکی ها را تشکیل داده و آنها را روی سینی فر قرار دهید .
در صورت تمایل ، ترافل های رنگی را روی کوکی ها بپاشید .
در آخر ، کوکی ها را در دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 20-25 دقیقه بپزید ، تا کف آن کمی قهوه ای شود.
بگذارید کوکی ها حدود 5 دقیقه قبل از سرو استراحت کرده و خنک شوند .