طرز تهیه تيراميسو فندقي
مواد اولیه:
2قاشق سوپخوري قهوه اسپرسو
1پيمانه آب جوش
400گرم پنير خامه اي
150گرم شكر
300گرم خامه زده شده
بيسكويت ليدي فينگر به تعداد لازم
وانيل يا اسانس قهوه به ميزان دلخواه
پودر شكلات سياه و يا قهوه
مواد اولیه كرم فندقي:
100گرم فندق بو داده و پودر شده
200گرم خامه
50گرم كره آب شده
طرز تهيه كرم فندقي:
ابتدا خامه را روي حرارت بگذاريد تا گرم شود بعد ظرف را از روي حرارت برداريد كره و فندق را به آن اضافه كرده خوب مخلوط كنيد تا يكدست شود
طرز تهیه تیرامیسو:
بيسكويت ها را در مخلوط یک قاشق سوپخوري قهوه اسپرسو و يك پيمانه آب جوش خيس كنيد.
بعد آنها را کف ظرف مورد نظر بچينيد سپس پنير خامنه اي و شكر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود .
وانيل يا اسانس قهوه را اضافه كنيد حالا خامه فرم گرفته را اضافه و مخلوط كنيد.
مقداري از اين مايع را روي بيسكويت ها بريزيد و بعد مقداری کرم فندقي بريزيد به همين ترتيب ادامه دهيد تا ظرف دسر پر شود.
و در آخر پودر كاكائو و يا قهوه و يا هر دو را روي دسر الك كنيد و به مدت 3يا 4ساعت در يخچال بگذاريد تا آماده مصرف شود.
نوش جان