طرز تهیه دسر آلبالو
مواد اولیه :
سفیده تخم مرغ : یک عدد
پودر قند : یک فنجان
شیر : 3 فنجان
خامه : ۲۰۰ گرم
ژلاتین : 8 ورق
وانیل : نصف قاشق چایخوری
کمپوت آلبالو : یک قوطی
شکر : ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
۶ ورق از ژلاتین ها را در آب گرم خیس کرده سپس به شیر داغ اضافه کنید و به هم بزنید تا ژلاتین کاملا در شیر حل شود.
سپس سفیده تخم مرغ را با وانیل خوب هم بزنید تا سفت شود.
نصف فنجان پودر قند را به آن اضافه کرده و مجددا به هم زدن ادامه دهید تا سفیده کاملا سفت شود.
خامه را با بقیه پودر قند هم بزنید تا خامه نیز سفت شود.
سپس آن را با سفیده مخلوط کرده و شیر سرد شده را به تدریج به آنها اضافه کنید.
مایع مخلوط شده (کرم) را در قالب گردی که وسط آن سوراخ باشد بریزید و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
به جای یک قوطی کمپوت آلبالو می توانید از یک لیوان آلبالوی هسته گرفته به همراه یک لیوان آب آلبالو استفاده کنید.
آب كمپوت یا آب آلبالو را با ۲ ورق ژلاتین و ۲ قاشق سوپخوری شکر مخلوط کرده و ظرف را روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین و شکر حل شود.
صبر کنید تا آب آلبالو کمی سرد شود سپس آلبالو به آن اضافه کنید و بگذارید ژله کمی خودش را بگیرد.
ظرف کرم را از يخچال در آورده و در ظرف سرو برگردانید
سپس ژله و آلبالو را در وسط کرم ریخته و آن را مجددا در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا بسته شود.
در نهایت اطراف دسر را با خامه و آلبالو تزئین کنید.
نوش جان