طرز تهیه مسقطی
مواد اولیه :
نشاسته : ۲۰۰ گرم
شکر: ۴۰۰ گرم
آب : یک و نیم لیتر
گلاب : نصف فنجان
روغن یا کره : 100 گرم
هل : به مقدار لازم
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
طرز تهیه :
نشاسته را در ۶ تا ۷ پیمانه آب سرد حل و از صافی رد کنید.
نشاسته را و در ظرف لعابی تمیز ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا مایع به جوش بیاید .
در همین حین زعفران دم کرده را اضافه کنید.
بعد از اینکه نشاسته غلیظ شد شکر ، گلاب و هل را اضافه کنید.
روغن را داغ و به مایه اضافه کنید سپس مسقطی را هم بزنید تا تمام مواد مخلوط شود.
این مواد باید آنقدر بجوشد تا غلیظ شود، بطوریکه خط قاشق روی مایه محو نشود.
کف ظرف را کمی چرب کرده و مسقطی را در ظرف ریخته و بعد از سرد شدن آن را بصورت لوزی برش دهید.
میتوانید روی مسقطی را با خلال بادام یا خلال پسته تزئین کنید.