طرز تهیه دونات کرم دار
مواد اولیه:
7گرم پودر مايه خمير
40گرم شكر
1/4پيمانه آب ولرم
500گرم آرد نان (آرد گندم)
1/2قاشق چايخوري نمك
250ميلي ليتر شير
60گرم كره
2عدد تخم مرغ
روغن مايع و كرم پاتيسير به ميزان لازم
مواد اولیه برای تهیه كرم پاتيسير:
1قاشق غذاخوري نشاسته
1قاشق غذاخوري آرد ذرت
1پيمانه و نيم شير
1عدد زرده تخم مرغ
4تا 5قاشق غذاخوري شكر
1قطره اسانس دلخواه
طرز تهیه كرم پاتيسير :
ابتدا شكر، آرد و نشاسته را با كمي از شير مخلوط كرده و خوب هم بزنيدتا مواد داخل شير حل شوند سپس بقيه شير را كم كم افزوده و روي حرارت ملايم بگذاريد تا غليظ شود.
زرده تخم مرغ را افزوده و هم زده تا به صورت كرم لطيفي درآيد و در آخر اسانس را اضافه كنيد آنگاه كرم را از روي حرارت برداشته و بگذاريد كمي خنك شود.
طرز تهیه دونات :
مايه خمير و آب ولرم را در كاسه اي بريزيد و مخلوط کرده، روي آن را براي 5 الی 10 دقيقه پوشانده و در جاي گرم بگذاريد تا مايه خمير فعال شود.
در يك كاسه مناسب شير، كره ذوب شده، تخم مرغ هاي زده شده و مايه خمير را ريخته و خوب مخلوط كنيد بعد نمك را به آرد گندم اضافه كرده و كم كم در كاسه بريزيد و هم بزنيد.
اينقدر اين كار را ادامه دهيد تا آرد تمام شود.
بعد خمير را روي سطح آردپاشي شده قرار داده و ورز دهيد تا كاملا صاف و نرم شده و به دست نچسبد.
خمير را در ظرف چرب شده اي بگذاريد روي آن را پوشانده و براي 2ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا حجم آن دو برابر شود.
اكنون خمير را روي ميزكار كه كمي آرد پاشيده ايد قرار دهيد و با وردنه باز كرده و با قالب مخصوص دونات يا هر چيزي شبيه به آن قالب بزنيد
بروغن را گرم كرده و دونات ها را درآن سرخ كنيد و روي حوله كاغذي آشپزخانه قرار دهيد تا روغن اضافي آنها گرفته شود و در آخر داخل آنها را با كرم پاتيسير پر كرده و روي آنها را هم با شكلات ذوب شده، پودر قند و يا هر چيزي كه مايل هستيد تزيين كنيد.