طرز تهیه پیراشکی میوه ای
مواد اولیه :
1 فنجان کره
1/4 فنجان شکر
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1.5 فنجان آرد
1 فنجان مربا یا میوه (گیلاس . آلبالو یا توت )
1 فنجان شکر
طرز تهیه :
شیر و کره را به همراه شکر و جوش شیرین با هم ترکیب کنید.
آرد را به آنها اضافه کرده و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
خمیر را کمی ورز داده و داخل کاسه قرار دهید .
روی آن را با مشما پوشانده و اجازه دهید حدود 10 دقیقه استراحت کند .
خمیر را به شکل تصویر زیر به قطعات کوچک تقسیم کرده و هر قطعه را به شکل بیضی پهن کنید .
داخل خمیر را با میوه یا مربا پُر کرده و دو طرف آن را با دست فشار دهید تا خمیر بسته شود .
داخل یک قابلمه کوچک با ارتفاع زیاد یک فنجان روغن ریخته و پس از اینکه روغن داغ شد پیراشکی ها را داخل آن سرخ کنید تا زمانیکه دو طرف پیراشکی ها طلایی شوند .