خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
دسر و نوشیدنی
708K
انواع دسر | انواع ژله
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۲۳:۱۰ ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
تيراميسو:
بيسكويت ليدي فينگر : ١٨ عدد
قهوه فوري : يك قاشق غذا خوري
آب جوش :يك ليوان
پنير لبنه يا خامه اي:١٥٠ گرم
خامه شيرين شده : ١٥٠ گرم ( خامه پاستوريزه + ٢ قاشق شكر)
پودر كاكائو: ٢ قاشق غذاخوري
براي تهيه خامه زده شده ، خامه و شكر رو مخلوط مي كنيم و يك شب در فريزر ميذاريم، روز بعد خامه رو ساعتي توي يخچال ميذاريم تا آب نندازه..بعد با همزن ( ابتدا با دور كند ، بعد با دور تند ) هم مي زنيم تا جايي كه خامه از ظرف نريزه و جاي تيغه همزن روي خامه بمونه....
يك لايه از بيسكويت هارو توي ظرف مي چينيم , مخلوط آبجوش و قهوه رو روي بيسكويت ها مي ريزيم و با مقداري از مخلوط خامه شيرين و پنير روي اونارو مي پوشونيم ..دو رديف ديگه به همين ترتيب مي چينيم ....
پودر كاكائورو ، روي تيراميسو مي پاشيم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
دسر و نوشیدنی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات